Erfgoed bewoonbaar maken is erfgoed leven geven.

Istoir is ontstaan vanuit het verlangen om de authenticiteit en schoonheid van bijzondere gebouwen te integreren in een woonbeleving voor de toekomst. Om de verhalen die zulke panden meedragen niet verloren te laten gaan. En meer nog: er een nieuw hoofdstuk aan toe te voegen. De rode draad in ons verhaal? Een streven naar schoonheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Istoir geeft sites met historische waarde een nieuw leven. Van statige herenwoningen over kloosters tot industrieel erfgoed: we vormen ze om tot kwaliteitsvolle woonprojecten met een uniek karakter. Dat proces nemen we in handen van a tot z. Van de aankoop van een site over het ontwerp tot de reconversie en de interieurafwerking.

Het eindresultaat zijn karaktervolle, ruime en lichtrijke woonentiteiten. Hoogwaardig en duurzaam afgewerkt, met alle hedendaagse comforteisen.

Karmel past perfect in de missie van Istoir.

Project met een historische dimensie

Kiest u voor wonen in Karmel, dan kiest u voor wonen in erfgoed met geschiedenis.  Deze historische dimensie kenmerkt de projecten van Istoir. Wij geven sites met een rijk verleden een tweede leven door deze om te vormen tot oorden voor exclusief wonen. De authenticiteit en de schoonheid van deze uitzonderlijke plekken garanderen u een bijzondere woonbeleving.

Wonen met uitstraling

Elke plek met een ziel verbouwen wij tot een woonproject met uitstraling, voorzien van alle moderne comfort. Zo creëren wij de woning die u zoekt: een plek waar u graag thuiskomt en uw eigen geschiedenis schrijft.

Istoir volgt zijn eigen weg onder de vleugels van Camino, een succesvol familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat. Die schaalgrootte geeft ons de slagkracht en expertise om onze bijzondere projecten succesvol uit te voeren.

Maatschappelijk engagement staat hoog op de agenda bij de groep. Elk jaar gaat een deel van onze opbrengsten naar het goede doel.

Meer weten over Istoir?

Bezoek onze website